ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Σε κάθε ματς το 100%» (Vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βαλένθια, έκανε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Γιάνκοβιτς: «Σε κάθε ματς το 100%» (Vid)

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του, τονίζοντας πως περιμένει πως και πώς να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Όσα είπε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η απόφασή μου να έλθω στη Βαλένθια ήταν πολύ εύκολη. Το πιο σημαντικό τώρα, είναι να ξεκινήσουμε τη δουλειά και να προετοιμαστούμε για μια πολύ σκληρή σεζόν. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως έχουμε αρκετούς παίκτες σε κάθε θέση, διότι η αγωνιστική περίοδος είναι μεγάλη κι ενδεχομένως να υπάρξουν τραυματισμοί.

Πιστεύω πως έχουμε γεμάτο ρόστερ, κάτι που θα μας βοηθήσει στις προπονήσεις. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Τα πάντα θα τα δείξουμε μες στο παρκέ. Η πρόκληση για μένα είναι να ενσωματωθώ στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Έχουμε μεγάλους στόχους για την ερχόμενη σεζόν. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτούς, θα πάμε βήμα-βήμα κάθε φορά. Σε ό,τι με αφορά, θα προσπαθήσω να παίζω με πάθος σε κάθε παιχνίδι και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.