ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Θ.13 Γερμανίας: «Μαχητική ψυχή απ’ όλους όσους αγωνίζονται με το τριφύλλι στο στήθος»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θ.13 Γερμανίας, αναφορικά με τη χρονιά που ξεκινάει, τονίζοντας πως θα δώσει βροντερό «παρών», σε πάρα πολλά παιχνίδια του Παναθηναϊκού σε όλη την Ευρώπη.

Θ.13 Γερμανίας: «Μαχητική ψυχή απ’ όλους όσους αγωνίζονται με το τριφύλλι στο στήθος»

Παράλληλα η Θ.13 Γερμανίας, τόνισε στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης, πως είναι κάθετα αντίθετη, σε κάθε αλλοίωση του ονόματος ή του συμβόλου του Παναθηναϊκού…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αδέρφια Παναθηναϊκοί της Γερμανίας,

η καινούρια σεζόν ξεκινάει και θέλουμε σαν σύνδεσμος να τοποθετηθούμε σε κάποια θέματα, με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του συνδέσμου την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση των οπαδών μας στην Γερμανία και φυσικά την καλύτερη υποστήριξη του Παναθηναϊκού μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης.

Ο σύνδεσμος μας, όπως κι όλοι οι σύνδεσμοι της Θύρας 13, είναι ζωντανός οργανισμός, μία ”φωλιά” Παναθηναϊκής ιδεολογίας! Είναι απαράδεκτο από κάποιους να αντιμετωπίζεται ως μπουτίκ ή εκδοτήριο εισιτηρίων! Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υπάρχουν, με κυριότερο τις αποστάσεις, αλλά πρέπει αυτά να μας δυναμώνουν και να μας συσπειρώνουν. Απ’ ό,τι φαίνεται η χρονιά θα έχει πολλές και καλές εκδρομές και πρέπει οι παρουσίες μας να είναι μαζικές κι όσο το δυνατόν πιο ”βροντερές”. Ήδη είναι σίγουρες οι παρουσίες μας σε Μπάμπεργκ και Μιλάνο στο μπάσκετ και περιμένουμε και την πρόκριση επί της Μπρόντμπι (όπου φυσικά κι εκεί θα παρευρεθούμε), ώστε ένας εκδρομικός χειμώνας να γίνει γεγονός για εμάς.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχηθούμε μέσα απ’ την καρδιά μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλα τα τμήματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. με την υπόσχεση πως ”στα πέταλα ολόκληρης της Γης, η 13 θα’ ναι όπου βρεθείς” και την απαίτηση για μαχητική ψυχή από όλους τους αθλητές που έχουν την τιμή να αγωνίζονται με το ιερό ΤΡΙΦΥΛΛΙ στο στήθος!

ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ=ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 13=ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υ.Γ. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε αλλοίωση του ονόματος ή του συμβόλου του συλλόγου μας!

WUPPERTAL ΘΥΡΑ 13 GATE 13 GERMANY».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ