ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Πάτησε» Ελλάδα ο Αμερικανός

«Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε»

Ο Κέι Σι Ρίβερς έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σεζόν.

«Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε»

Ο Αμερικανός άσος, που θα βρεθεί στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και ανυπόμονος να βρεθεί στο παρκέ με τους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που θα παίξω για λογαριασμό μιας σπουδαίας ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα και για την Ελλάδα. Γνωρίζω τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή. Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί τους και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.673 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Επίσης, ξέρω καλά το περιβάλλον στο ΟΑΚΑ. Είναι καλύτερα να παίζεις με στον Παναθηναϊκό Superfoods εκεί, παρά εναντίον του! Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα! Είναι τόσο ωραίο να έχεις ένα τόσο μεγάλο και δυνατό κοινό δίπλα σου! Ανυπομονώ για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...