ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έφτασε τα 7 γκολ ο Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ με τα δύο γκολ που σκόραρε απόψε, έφτασε τα επτά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς για τα play off του Europa League.

Έφτασε τα 7 γκολ ο Μπεργκ!

Ο Σουηδός άσος, έκανε τα πάντα και με δύο γκολάρες, πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα, πριν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο επιθετικός των «πράσινων» με τα δύο αποψινά του τέρματα, έφτασε τα επτά με την πράσινη φανέλα, σε play off του Europa League. «Καρέ» με την Μίντιλαντ, ένα γκολ απέναντι στην Γκαμπάλα και δύο απόψε, σύνολο επτά για τον κορυφαίο επιθετικό που αγωνίζεται στην Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...