ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα, αλλά και το 3-0 είναι πολύ καλό»

Περισσότερα τέρματα θα μπορούσε να πετύχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος της αναμέτρησης στον OTE TV.

«Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα, αλλά και το 3-0 είναι πολύ καλό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον OTE TV:

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν καλύτερη ομάδα ακόμα και όσο το παιχνίδι παιζόταν 11 εναντίον 11. Στη συνέχεια ήρθε η πρώτη κόκκινη κάρτα, πετύχαμε το πρώτο γκολ σε καθοριστικό σημείο και το τελικό 3-0 αποτελεί ένα πολύ καλό σκορ για εμάς. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα τέρματα, αλλά και το 3-0 δεν το πετυχαίνεις κάθε μέρα.

Αν μου το λέγανε από πριν, θα το… έπαιρνα! Θα έχουμε ευκαιρίες και στον επαναληπτικό και πιστεύω πως θα πετύχουμε κι εκεί γκολ. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ο Ιμπάρμπο έπαιζε αρκετά κοντά μου, βοήθησε αυτό στο να ανοίξουμε περισσότερους χώρους και να φτάσουμε σε αυτό το ευρύ σκορ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.