ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Αντίδραση Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της Σούπερ Λίγκας

Οργή προκάλεσε στον Παναθηναϊκό, η τοποθέτηση της Σούπερ Λίγκας, όσον αφορά την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αντίδραση Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της Σούπερ Λίγκας

Η τοποθέτηση της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος, διά στόματος Χρήστου Δάρα, ως εκτελούντα χρέη προέδρου της Σούπερ Λιγκ, για το ότι οι περισσότερες ομάδες είναι αντίθετες με την απόφαση Κοντονή.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» τόνισαν τα εξής: «H Σουπερ Λίγκα καλά θα κάνει να μην ακολουθεί τις εντολές κάποιου και να περιμένει τη γνώμη όλων των μελών της, ως οφείλει. Ο δε αντιπρόεδρος της θα πρέπει να προσέχει τις ενέργειες του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.