ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέστο: Ποιότητα που κάνει τη διαφορά

Καταλυτικός ο ρόλος του Τζιαντομένικο Μέστο και στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπρόντμπι, με τον Ιταλό να πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση.

Μέστο: Ποιότητα που κάνει τη διαφορά

Ο Ιταλός οπισθοφύλακας ήταν εκ των κορυφαίων του «τριφυλλιού» στη χθεσινή αναμέτρηση, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και την αποβολή του Κρόνε.

Τρομερός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά και εξαιρετικός στο δεύτερο μισό του γηπέδου, ο Μέστο δείχνει πως και φέτος δεν χάνει τη θέση από την ενδεκάδα, επιβεβαιώνοντας τον Αντρέα Στραματσόνι για την επιλογή του να τον φέρει στους «πράσινους» τον περασμένο χειμώνα.

Πέρα από την κόκκινη κάρτα του Κρόνε, ο Μέστο θα μπορούσε να έχει βγάλει και ασίστ για τον Ιμπάρμπο αμέσως μετά το 1-0, αλλά λανθασμένα κόπηκε με οφσάιντ πριν ολοκληρωθεί η φάση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.