ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Κάν’ το όπως στη Στοκχόλμη

Το απευκταίο σενάριο του να «στραβώσει» ο επαναληπτικός στη Δανία, η αλόγιστη επιθετικότητα της Μπρόντμπι να αποδώσει καρπούς και να έχουμε ένα ματς στο 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί. Γράφει, ο Πάνος Φραγκουλάκης.

Κάν’ το όπως στη Στοκχόλμη

Όταν θέτεις ως στόχο ζωής και θανάτου την πρόκριση σου στους ομίλους του Europa League και καταφέρνεις να τελειώσεις το πρώτο ματς των play-off με ένα καθαρό 3-0 υπέρ σου, η ευφορία, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός είναι απολύτως δικαιολογημένα συναισθήματα. Η βεβαιότητα ωστόσο ότι έχεις ήδη προκριθεί, μπορεί να αποβεί μοιραία.

Αλίμονο, όταν είσαι Παναθηναϊκός κι έχεις εξασφαλίσει ένα τόσο καθαρό προβάδισμα στην πρώτη αναμέτρηση, οι πιθανότητες πρόκρισης πράγματι είναι συντριπτικά υπέρ σου. Το 3-0 του «Απόστολος Νικολαΐδης» καθιστά το «τριφύλλι» τεράστιο φαβορί για την πρόκριση. Εξάλλου, η ομάδα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» μπορεί να έχει ποιότητα, νεανικό ενθουσιασμό, αξιοζήλευτες φυσικές ικανότητες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τρομάξει τον Panathinaikos.

Την ίδια ώρα, κανείς στην ομάδα δεν επιτρέπεται να επαναπαυτεί και να ξεχάσει ότι υπάρχει και η ρεβάνς.

Ο Μπερνάρ χόρευε, ο Άρης κοίταγε και ο Παναθηναϊκός έχει λύσσα για πρωτάθλημα!
Ο Μπερνάρ χόρευε, ο Άρης κοίταγε και ο Παναθηναϊκός έχει λύσσα για πρωτάθλημα! 1.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το απευκταίο σενάριο του να «στραβώσει» ο επαναληπτικός στη Δανία, η αλόγιστη επιθετικότητα της Μπρόντμπι να αποδώσει καρπούς και να έχουμε ένα ματς στο 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί. Η  σοβαρότητα και η πειθαρχία που επέδειξε η ομάδα στην Στοκχόλμη κόντρα στην ΑΙΚ, στον επαναληπτικό του 1-0 της Λεωφόρου, πρέπει να επιστρατευτεί. Άλλωστε, και με δεδομένη την αναβολή της έναρξης της Super League δεν υπάρχει κανένας αντιπερισπασμός και όλο το βάρος πρέπει να πέσει στο πως η ομάδα θα επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά ανήκει.

Δεν είναι μυστικό ότι η σημασία της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League είναι ανυπολόγιστης αξίας καθώς κρίνει την ίδια την βιωσιμότητα του κλαμπ, σε μια σεζόν που ήδη έχει υπερβεί τον αρχικό του προϋπολογισμό. Κάθε χαραμάδα ελπίδας που μπορεί να νιώθουν οι Δανοί, πρέπει να διαλυθεί από έναν έξυπνο στη διαχείριση του ματς και ικανό Παναθηναϊκό που δεν θα του αρκεί να προκριθεί αλλά να διεκδικήσει τη νίκη και στο Brøndby Stadium.

Ο κόουτς έδωσε το στίγμα αμέσως μετά τον θρίαμβο στη Λεωφόρο: «Νίκη και στη Δανία». Η εκπλήρωση του στόχου, αυτονόητη υποχρέωση για όλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...