ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Με Γκιστ στο «5» και αθλητικό τεσσάρι δίπλα στον Φώτση

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αναμένεται να παρουσιαστεί διαφορετικός σε σχέση με πέρσι-και όχι μόνο-κάτι που οφείλεται εν πολλοίς στην «ποικιλία» της front line που (θα) διαθέτει.

Με Γκιστ στο «5» και αθλητικό τεσσάρι δίπλα στον Φώτση

Με μία ακόμα μεταγραφή στα σκαριά (στους ψηλούς, γιατί μπορεί να γίνει κίνηση και στους κοντούς), ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη γραμμή της… αεροπορίας του.

Μπουρούσης, Σίνγκλετον, Γκιστ, Φώτσης και άλλος ένας, θα συνθέτουν τη γραμμή των ψηλών της ομάδας, δίνοντας την ευκαιρία στον Αργύρη Πεδουλάκη να παίζει με πολλά και διαφορετικά σχήματα.

Μοναδική σταθερά στο «5» ο Μπουρούσης

Πλην Μπουρούση, Σίνγκλετον και Γκιστ μπορούν να προσφέρουν και στις δύο θέσεις. Ο πρώην άσος της Λοκομοτίβ, παίζει στο «5», αλλά λόγω της αθλητικότητας του και του καλού σουτ που διαθέτει, μπορεί να μετατοπιστεί και στο «4» αν το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Την ανάποδη διαδρομή.. μπορεί να ακολουθήσει ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος φέτος θα παίξει πολύ και στο «5», είτε για να ξεκουράζει Μπουρούση ή Σίνγκλετον, είτε γιατί ο κόουτς των «πράσινων» θα επιθυμεί ένα πιο κοντό σχήμα, ανάλογα με τις ανάγκες ενός αγώνα.

Φώτσης και… νέος στο «4»

Ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods, Αντώνης Φώτσης θα αποτελεί τη δεδομένη λύση στα πάουερ φόργουορντ, μαζί με τον Γκιστ φυσικά, όταν ο Αμερικανός δε θα τραβιέται στο «5».

Ο παίκτης που θα έρθει, θα είναι «4αρι», ωστόσο η αγορά βρίθει από αθλητές διαφόρων… επιπέδων. Τι σημαίνει αυτό; Αναλόγως τα χαρακτηριστικά του και το αν μπορεί ή όχι να μετακινηθεί στο «5» ή όχι, τότε τα πλάνα του Πεδουλάκη θα αλλάξουν αναλόγως.

Αν αποκτηθεί κλασικό «4αρι» (έφεση στο σουτ, γρήγορα πόδια, καλή άμυνα), τότε θα απελευθερωθεί ο Γκιστ. Αν επιλεγεί ένας παίκτης που θα μπορεί να ανέβει και στο «5», τότε εκείνος θα είναι ο «μπαλαντέρ».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο προπονητής της ομάδας, έχει τη δυνατότητα να δουλεύει με πέντε παίκτες (όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ), με τους οποίους θα μπορεί να δημιουργεί δίδυμα, για όλες τις καταστάσεις, κάτι που θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το «τριφύλλι».

Λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι τη μεταγραφή και τα πρώτα φιλικά, όπου θα μπορεί να σχηματιστεί μια πιο εμπεριστατωμένη και ασφαλής εικόνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...