ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Έμαθα πολλά δίπλα στον Διαμαντίδη…»

Ο Έι Τζέι Σλότερ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Στρασμπούργκ, στάθηκε στο πόσο τον βοήθησε να ωριμάσει σαν παίκτης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Σλότερ: «Έμαθα πολλά δίπλα στον Διαμαντίδη…»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Στρασμπούργκ, αναφέρθηκε στα όσα κέρδισε, παίζοντας δίπλα στον «μύθο», Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και τον Τζέιμς Γκιστ.

Όσα είπε ο Έι Τζέι Σλότερ:

«Είμαι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος από τότε… Αλλά, ωρίμασα. Έμαθα πάρα πολλά παίζοντας για έναν χρόνο δίπλα σε τεράστιους παίκτες, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Τζέιμς Γκιστ. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό, με παίκτες που έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα και ανήκουν στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια ελίτ, τότε μόνο να κερδίσεις σε εμπειρία μπορείς. Ειλικρινά, έμαθα πολλά από τη συνεργασία που είχαμε τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Νομίζω πως η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με δύο χρόνια πριν, ήταν αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...