ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Panathinaikos… με ανατροπή (Pics, Vid)

Στις 23 Αυγούστου του 2005, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε μία σπουδαία νίκη με 4-1 επί της Βίσλα Κρακοβίας στην παράταση και «σφράγιζε» την είσοδο του στους ομίλους του Champions League.

Panathinaikos… με ανατροπή (Pics, Vid)

Οι «πράσινοι» μπαίνοντας στην σεζόν 2005-2006 ήθελαν την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, αλλά για να συμβεί αυτό έπρεπε να ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο της Βίσλα.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÉÓËÁ ÊÑÁÊÏÂÉÁÓ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2005)  PANATHINAIKOS - WISLA KRAKOW (CHAMPIONS LEAGUE 2005)

Μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας με 3-1, υπήρχε ακόμα αισιοδοξία πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει εκείνος την πρόκριση. Αλλά και πάλι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, με τους παίκτες του Αλμπέρτο Μαλεζάνι να πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω για να το καταφέρουν. Και το έκαναν τελικά.

Οι «πράσινοι» ζορίστηκαν στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα και το ημίχρονο, βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0. Τελικά ο Νασίφ Μόρις ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 62ο λεπτό.

Οι Πολωνοί πριν προλάβουν να αντιδράσουν, είδαν τον Ολισαντέμπε να κάνει δύο τα τέρματα του «τριφυλλιού» και να δίνει πλέον σκορ πρόκρισης. Το γκολ του Σομπολέφσκι στο 79′ «παγώνει» προσωρινά το ΟΑΚΑ, μέχρι να έρθει τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και να βάλει εκ νέου «φωτιά» στις κερκίδες.

ÏËÉÆÁÍÔÅÌÐÅ - ÊËÏÓ  / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÉÓËÁ ÊÑÁÊÏÂÉÁÓ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2005) OLIZANTEBE - KLOS / PANATHINAIKOS - WISLA KRAKOW (CHAMPIONS LEAGUE 2005)

Εκεί ένα γκολ του Κώτσιου στο 114′ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην κλήρωση των ομίλων του Champions League, όπου θα συναντήσει στην συνέχεια τις Μπαρτσελόνα, Βέρντερ Βρέμης και Ουντινέζε.

Παναθηναϊκός-Βίσλα Κρακοβίας 4-1

Σκόρερ: 62′ Μόρις, 65′ Ολισαντέμπε, 87′ Παπαδόπουλος, 114′ Κώτσιος / 79′ Σομπολέφσκι

Παναθηναϊκός (Α. Μαλεζάνι): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Κώτσιος, Κονσεϊσάο, Χαραλαμπίδης, Μπίσκαν (74′ Λεοντίου), Γκέκας, Βόουτερ (60′ Παπαδόπουλος) Ολισαντέμπε (70′ Άντριτς).

https://www.youtube.com/watch?v=KGVvcIY0Mmw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ