ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άλλαξαν οι απαιτήσεις του Κροάτη

Δύσκολα για Σίλντενφελντ!

Συνεχίζεται το σήριαλ με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ - Αυξημένες οι απαιτήσεις του Κροάτη.

Δύσκολα για Σίλντενφελντ!

Όπως μετέδωσε ο «ΣΠΟΡ FM 94,6», υπήρξε στροφή… 360 μοιρών από τον μάνατζερ του «Σίφο», Μάριο Κνεζ, ο οποίος φέρεται να ζήτησε περισσότερα… από την καταρχήν συμφωνία που υπήρχε.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης ζητά τριετές συμβόλαιο (αντί διετές που προτείνει ο Παναθηναϊκός), με απολαβές 450.000 ευρώ ετησίως, συν ένα μπόνους συμμετοχών 200.000. Οι «πράσινοι» προτείνουν στον Σίλντενφελντ διετές συμβόλαιο, με τις ίδιες απολαβές, αλλά δε συζητούν για οποιοδήποτε bonus και όπως φαίνεται το πράγμα… δυσκολεύει.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο όλα αυτά να είναι τερτίπια του μάνατζερ του, προκειμένου να κερδίσει κάτι παραπάνω, αλλά σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δείχνει να παρουσιάζει δυσκολίες, τουλάχιστον προς το παρόν, διότι κανείς δε γνωρίζει τι μπορεί να αλλάξει από αύριο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.