ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Δυναμικό «παρών» από την Θύρα 13 Σκανδιναβίας!

Η Θύρα 13 Σκανδιναβίας, αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στην εκτός αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Δανία, απέναντι στην Μπρόντμπι την Πέμπτη.

Δυναμικό «παρών» από την Θύρα 13 Σκανδιναβίας!

Η Θύρα 13 βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού τόσο στις εντός έδρας αναμετρήσεις όσο και στις εκτός.

Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα δώσουν βροντερό «παρών» και στην εκτός έδρας αναμέτρηση του «τριφυλλιού», με την Μπρόντμπι, στην Δανία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σημαντική ήταν και η παρουσία της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη.

Ταυτόχρονα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, έχουν ενημερώσει τα μέλη τους, ότι όποιος ενδιαφέρεται για εισιτήρια πρέπει να το πράξει άμεσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ