ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Εθνική Σουηδίας οι Μπεργκ-Χουλτ

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Παναθηναϊκός στην Εθνική Σουηδίας, καθώς οι Μπεργκ και Χουλτ, κλήθηκαν για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Στην Εθνική Σουηδίας οι Μπεργκ-Χουλτ

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, επέστρεψε ο Νίκλας Χουλτ, αφού έπεισε με τις τελευταίες του εμφανίσεις τον ομοσπονδιακό τεχνικό, να το πάρει για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Έτσι είδε ο ένας του στόχο να πραγματοποιείται, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν σ’ αυτή. Παράλληλα με την Εθνική ομάδα θα συμμετάσχει και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος βρισκόταν και πρόσφατα στην αποστολή για το Euro.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...