ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΡΗΚΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ

Φεύγει ο Νάνο!

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Νάνο Γκονζάλες, γι αυτό και κόπηκε από την αποστολή για τη Δανία.

Φεύγει ο Νάνο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιθανότερος προορισμός του είναι η πατρίδα του με τον Παναθηναϊκό, φυσικά, να βάζει χρήματα στα ταμεία του.

Τον τελευταίο μήνα, υπήρξαν αρκετές ενοχλήσεις στην ΠΑΕ για τον Ισπανό μπακ, αρχικά, από ομάδες της Γαλλίας.

Τελικά, φαίνεται πως ισπανική ομάδα θα είναι ο επόμενος προορισμός του Νάνο, ο οποίος θα αποχωρήσει από το τριφύλλι και θα φέρει λεφτά, έστω και λίγα, στους πράσινους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης θα αναχωρήσει για να διαπραγματευτεί, έπειτα από σχετική άδεια που πήρε από την ομάδα, και αυτός ήταν και ο λόγος που τελευταία στιγμή βγήκε από την αποστολή για το ματς με την Μπρόντμπι και στη θέση του μπήκε ο νεαρός Ευαγγέλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.