ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

300.000 γλιτώνει ο Παναθηναϊκός από τον Νάνο

Ο Νάνο Γκονζάλεζ δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Δανία, μιας και θα συνεχίσει την καριέρα του σ' άλλο σύλλογο. Διαβάστε πόσα χρήματα γλιτώνουν οι «πράσινοι» από την μετακίνηση αυτή.

300.000 γλιτώνει ο Παναθηναϊκός από τον Νάνο

Ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού, Νάνο Γκονζάλεζ, δεν βρίσκεται στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι. Έτσι τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του σε ισπανική ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν (Β΄ Ισπανίας). Οι «πράσινοι» έδωσαν άδεια στον Νάνο, για να διαπραγματευθεί με τον ξένο σύλλογο σχετικά με την μετακίνηση του κι έτσι δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Δανία. Ο 33χρονος είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την νέα του ομάδα.

Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι το όφελος που έχουν οι «πράσινοι»από την μεταγραφή αυτή. Για την ακρίβεια ο Νάνο θα έμενε ελεύθερος από τους πράσινους του χρόνου το καλοκαίρι, αλλά από την στιγμή που θα μείνει από φέτος ελεύθερος, ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...