Μπάσκετ

«Τρέλα» του Τζέιμς με το Fifa (Pic)

«Τρέλα» του Τζέιμς με το Fifa (Pic)

Ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται στο Καρπενήσι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, μέσα από τουίτ έδειξε την «τρέλα» που έχει με το Fifa.

Ο νεοαποκτηθείς μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Superfoods, βρίσκεται στην «πράσινη» προετοιμασία στο Καρπενήσι. Ο Τζέιμς λοιπόν μέσα από ένα τουίτ του έδειξε την ιδιαίτερη… αδυναμία που έχει στο Fifa.

Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όταν κυκλοφορήσει το νέο FIFA, να μη μου μιλήσει κανείς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version