ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Νέα σενάρια για Κονέ και Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Παναγιώτης Κονέ, που αποχωρεί από την Ουντινέζε, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Νέα σενάρια για Κονέ και Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, ηιστοσελίδα tuttoudinese.it τονίζει ότι είναι πολλές πιθανότητες να συναντηθούν ξανά Κονέ και Στραματσόνι.

«Δεν υπάρχει χώρος στο κέντρο της Ουντινέζε για τον Κονέ, που οδεύει προς αποχώρηση. Ο Έλληνας χαφ είναι έτοιμος να φύγει, αυτή τη φορά για τα καλά, από την ομάδα. Σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση, οι ρόλοι στη μεσαία γραμμή έχουν μοιραστεί. Και δεν υπάρχει θέση για τον Κονέ. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Ρόμα θα έχει ως φυσική συνέπεια τη μεταγραφή του.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ουντινέζε, Νερέο Μπονάτο, άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι το “αντίο” του Κονέ πλησιάζει: “Για τον Κονέ, όπως και για άλλους παίκτες, υπάρχουν πολλές κρούσεις και θα τις αξιολογήσουμε σε αυτήν την, τελευταία, φάση της μεταγραφικής περιόδου”.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ουντινέζε έχει δεχτεί λοιπόν αρκετές κρούσεις για τον Κονέ και περιμένει μία καλή προσφορά για να τον παραχωρήσει. Αυτή η προσφορά δεν αποκλείεται να έρθει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ήταν εκείνος που ανέδειξε τον Κονέ στην Ουντινέζε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.