ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους Πρωταθλητές της Πυγμαχίας!

Το τμήμα Πυγμαχίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν, με μοναδικό σκοπό να μεγαλώσει την... γκάμα με τα τρόπαια.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους Πρωταθλητές της Πυγμαχίας!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

«Επιστροφή στις προπονήσεις αύριο Πέμπτη 25 Αυγούστου για τους πρωταθλητές πυγμάχους του Τριφυλλιού, με την ευχή όλων να έχουν μία εξίσου επιτυχημένη σεζόν με την περσινή.

Οι αθλητές του δάσκαλου Γιάννη Αϊδινιώτη, έχοντας «σαρώσει» όλους τους τίτλους, αφού αναδείχτηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία Elite Ανδρών, ενώ κατέκτησαν και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’  και Γ’  κατηγορίας, βάζουν «πλώρη» για νέες διακρίσεις!

Η πρώτη πρόκληση της σεζόν είναι το γκαλά Πυγμαχίας που διοργανώνει στις 23 Σεπτεμβρίου η σουηδική Χάμαρμπι, με την οποία ο Σύλλογός μας διατηρεί εξαιρετική σχέση και μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο την είχε φιλοξενήσει στο προπονητήριο του τμήματος στη θύρα 5 του «Απ. Νικολαΐδης», σε μία υπέρλαμπρη διεθνή εκδήλωση που περιελάμβανε μία σειρά από φιλικούς αγώνες.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη 12μελή αποστολή του Τριφυλλιού, την οποία θα αποτελούν οι: Θοδωρής Ριτζάκης (69 κιλά), Ανδρέας Κατζουράκης (75 κιλά), Γιάννης Κασιδόκωστας (75 κιλά), Διονύσης Περδικάρης (56 κιλά), Μανώλης Παπαδόπουλος (64 κιλά) και ο μικρός Παρασκευάς Καλλέας (45 κιλά) από τις ακαδημίες, ο αρχιπροπονητής Γιάννης Αϊδινιώτης και η Υπεύθυνη του τμήματος Μαρία Καϊάφα, διαιτητές και συνοδοί, αναχωρεί για τη Στοκχόλμη στις 22 Σεπτεμβρίου και επιστρέφει στις 26».

PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_22
β
γ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...