ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να στέλνουν τον Λάζαρο στον Παναθηναϊκό

Σημερινό δημοσίευμα από ΜΜΕ της Ιταλίας, κάνει λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος όμως βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ.

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να στέλνουν τον Λάζαρο στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «tuttomercato», o Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έρχεται στον Παναθηναϊκό, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την πρώην ομάδα του. Μάλιστα αναφέρονται όλες οι άλλες κινήσεις της Ελλάς Βερόνα.

Η πραγματικότητα όμως είναι κάπως διαφορετική… αφού ο Έλληνας χαφ, βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ, οπότε είτε δεν έχουν ενημερωθεί σωστά οι Ιταλοί, είτε έχουν κάνει… λάθος στο δημοσίευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.