ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σημαντικές αλλαγές στο Champions League ανακοίνωσε η UEFA

Σε σημαντικές αλλαγές όσον αφορά το Champions League, προχωρά η UEFA. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σημαντικές αλλαγές στο Champions League ανακοίνωσε η UEFA

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επικύρωσε τις αλλαγές στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της, οι οποίες θα εφαρμοστούν από τη σεζόν 2018-2019 και θα ισχύσουν για τρεις σεζόν τουλάχιστον.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις πρώτες ομάδες από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία αυτή την εποχή), θα περνούν απ’ ευθείας στους ομίλους του Champions League.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες 16 θέσεις, η UEFA δεν άνοιξε τα χαρτιά της… ωστόσο μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχουν ανακοινωθεί οι αλλαγές.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια σημαντική παράμετρος, αφορά τον κάτοχο του Europa League, ο οποίος θα περνά αυτομάτως στους ομίλους του Champions League, χωρίς να παίζει στη φάση των play off, όπως συνέβαινε/συμβαίνει μέχρι τώρα.

Τροποποιήσεις στη βαθμολογία

Αλλαγές θα υπάρξουν και στον τρόπο βαθμολόγησης των ομάδων, οι οποίες πλέον θα εξαρτώνται πλήρως και μόνο… από τον εαυτό τους. Οι σύλλογοι πλέον θα εξαρτώνται αποκλειστικά από τη δική τους συγκομιδή και δεν θα συνυπολογίζεται αυτή της χώρας, εκτός κι αν είναι χαμηλότερη από το 20% της συγκομιδής της χώρας. Παράλληλα, στον υπολογισμό της βαθμολογίας τους θα παίζουν ρόλο ιστορικά στοιχεία, όπως κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων.

Παράλληλα, μειώνονται τα χρήματα του market pool, αλλά αυξάνονται τα έσοδα από την πορεία της κάθε ομάδας στην εκάστοτε διοργάνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...