ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απλά ντροπή σας…

Η εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών της Μπρόντμπι, αναφέρθηκε στο εμετικό πανό κατά του Μπεργκ, χωρίς να κάνει καν το αυτονόητο, δηλαδή να ζητήσει συγνώμη.

Απλά ντροπή σας…

Η αντιπρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Μπρόντμπι, Σάρα Άγκερ Κλιντ, προσπάθησε να… δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όσον αφορά το εμετικό πανό των οπαδών της δανέζικης ομάδας, προς τον Μπεργκ. Δε ζήτησε συγνώμη, αλλά αναλώθηκε σε… αερολογίες.

«Θέλω να πω ότι αυτό το πανό δεν δημιουργήθηκε από την επίσημη ομάδα μας που φτιάχνει τα πανό. Ίσως να ξεπέρασε λίγο τα όρια. Καταλαβαίνω αν κάποιος νιώθει έτσι. Θα πρέπει όμως να σκεφτούμε και ποια ήταν η πρόθεση αυτού που έφτιαξε το πανό. Σκοπός ήταν να πούμε όχι στο ρατσισμό. Προφανώς δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταλεί αυτό το μήνυμα, αλλά ήταν μια προσπάθεια στήριξης του Πίρι. Δεν υπάρχει πράξη βίας πίσω από αυτό, απλώς μία θέση. Θα μπορούσε το μήνυμα αυτό να σταλεί πιο συγκρατημένα. Δεν ξέρω πώς… Θα μιλήσουμε με τους οπαδούς μας και θα φροντίσουμε να μη συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ήταν τα λόγια της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.