ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

Πράσινος ο Σάμπα!

Υπογράφει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Κρίστοφερ Σάμπα, ο θηριώδης στόπερ που κάνει πανίσχυρη τη γραμμή των μετόπισθεν!

Πράσινος ο Σάμπα!

Ο 32χρονος πανύψηλος (1,94) κεντρικός αμυντικός είναι από το πρωί στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους πράσινους. Έτσι, οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν τις μεταγραφές στα στόπερ και φυσικά εγκαταλείπεται η περίπτωση Σίλντενφελντ.

Ο Σάμπα, που έμεινε ελεύθερος από την Ντινάμο Μόσχας θα πάρει λίγο περισσότερα από 300.000 ευρώ και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ροντρίγκο Μολέδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...