ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Εφυγε και απαντάει θετικά ο Σάμπα

Ο θηριώδης στόπερ έφυγε από την Αθήνα για το Λονδίνο και αύριο δίνει την απάντησή του στην πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι θετική.

Εφυγε και απαντάει θετικά ο Σάμπα

Οπως σας γράψαμε το μεσημέρι, ο Κονγκολέζος αμυντικός ήρθε μαζί με τον μάνατζέρ του στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Το απόγευμα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου έγινε η συζήτηση των δυο πλευρών, με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και “καθαρές” απολαβές λίγο πάνω από 300.000 ευρώ.

Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα, αλλά οριστική συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει. Ο Κρίστοφερ Σάμπα το βράδυ αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό το Λονδίνο και αύριο θα δώσει την τελική του απάντηση στην πρόταση, η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι θετική. Αν δεν αλλάξει κάτι, ο Παναθηναϊκός θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό αμυντικό, που μαζί με τον Ροντρίγκο Μολέδο, μπορούν να κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...