ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ

«Δύσκολο και περίεργο γκρουπ»

Ολα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, μετά την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa League.

«Δύσκολο και περίεργο γκρουπ»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όταν κλήθηκε να πει τη γνώμη του για την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa League.

«Φυσικά και είναι ένα περίεργο, ισορροπημένο και δύσκολο γκρουπ. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Δεν μπορώ μιλήσω με πιθανότητες, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια όπως και οι άλλοι», ανέφερε ο Βραζιλιάνος λίγα λεπτά μετά το τέλος της κλήρωσης, μιλώντας στον OTE TV.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.