ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Αποφασίζει ο Σαμπά – Εσπανιόλ και Γουέστ Χαμ στο παιχνίδι!

Αύριο αναμένεται να δώσει την τελική απάντηση στην πρόταση του Παναθηναϊκού ο Κρίστοφερ Σαμπά, με τους "πράσινους" να μην παίζουν μόνοι τους στο παιχνίδι της απόκτησης του θηριώδους στόπερ.

Αποφασίζει ο Σαμπά - Εσπανιόλ και Γουέστ Χαμ στο παιχνίδι!

Οπως σας είχαμε γράψει και χθες, άλλες δυο ομάδες ενδιαφέρονται για τον 32χρονο άσο. Γι αυτό και ο ποδοσφαιριστής, μετά την επίσκεψή του στην Αθήνα και την πρόταση που πήρε στα χέρια του από τους “πράσινους” αναχώρησε για το Λονδίνο και δεν συμφώνησε με το “τριφύλλι”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μια ομάδα που θέλει τον Σαμπά είναι η Εσπανιόλ και η άλλη η Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, έχουν κάνει τις προσφορές τους στην πλευρά του παίκτη και ο Κονγκολέζος καλείται να αποφασίσει.

Οπως καταλαβαίνει κανείς, μόνο τελειωμένη δεν θεωρείται η υπόθεση. Η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά συμβόλαιο για 1 χρόνο, με προοπτική ανανέωσης και “καθαρές” απολαβές λίγο πιο πάνω από 320.000 ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά το γεγονός ότι οι δυο ομάδες που προαναφέραμε έχουν κάνει τις προσφορές τους για τον Σαμπά, από το “τριφύλλι” υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική κατάληξη στο θέμα, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να έχει αναλάβει την υπόθεση και τους “πράσινους” να ποντάρουν πολλά, για την επίτευξη του deal, στις εγγυήσεις που πήρε ο ποδοσφαιριστής από τον Αντρέα Στραματσόνι για τις συμμετοχές του και τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.