ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Γι’ αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Νάνο Γκονζάλεζ, σε δηλώσεις του αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το «τριφύλλι».

«Γι' αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Νάνο Γκονζάλεζ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Αλμερία ενώ έκανε και ορισμένες δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στην αρχή δεν είχα σκεφτεί να φύγω από τον Παναθηναϊκό.  Όταν όμως άρχισα να σκέφτομαι τον χρόνο συμμετοχής μου, άλλαξαν όσα σκεφτόμουν και το γεγονός πως δεν είχα το ρόλο που θα ήθελα, με έκανε να αποφασίσω να φύγω»

«Έχω μιλήσει με τον προπονητή μου για να μάθω όλα όσα θα απαιτεί από εμένα μέσα στο γήπεδο, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης. Μου αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά θα φροντίζω να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ.Έχω κάνει προπονήσεις τους τελευταίους δύο μήνες και θα είμαι σύντομα σε κατάσταση να βοηθήσω. Η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.