ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχώρηση Μπαλτάκου από το Δ.Σ. της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση της, αφού συνεχάρη τον Δημήτρη Μπαλτάκο για την εκλογή του ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, γνωστοποίησε την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπαλτάκου από την αντιπροεδρία και το ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αποχώρηση Μπαλτάκου από το Δ.Σ. της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συγχαίρει τον κύριο Δημήτρη Μπαλτάκο για την εκλογή του ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. O κύριος Δημήτρης Μπαλτάκος είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και τους αγώνες που έχει δώσει για τον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την αποχώρηση του κυρίου Παναγιώτη Μπαλτάκου από τη θέση του αντιπροέδρου και από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και την παραμονή του με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε διοικητικός συσχετισμός μεταξύ των δύο διοικήσεων.

Οι δύο διοικήσεις θα συνεχίσουν την άψογη έως τώρα και ανεξάρτητη συνεργασία τους υπό την σκέπη της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ποικιλοτρόπως, όπως έκανε πάντα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.