ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άμυνα με μ.ο ηλικίας… 22.8!

Τεράστιο το ειδικό βάρος του Άγιαξ αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί την απειρία του.

Άμυνα με μ.ο ηλικίας… 22.8!

O τεχνικός του Αγιαξ, Πίτερ Μποζ, ανέπνευσε κάπως μετά το κυριακάτικο 0-3 της ομάδας του στο σπίτι της νεοφώτιστης Ιγκλς. Ο προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού προερχόταν από ντροπιαστική ήττα με 4-1 από τη Ροστόφ την Τετάρτη (1-1 το α’ ματς στο Αμστερνταμ) κι αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν επίσης τραγικό με δύο συνεχόμενες γκέλες και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του το κλαμπ έχασε εντός από τη Βίλεμ (2-1), σε ένα ματς που προηγήθηκε με το καλημέρα! Χθες θα μπορούσε να γκελάρει εκ νέου αν ο γκολκίπερ Ονάνα δεν απέκρουε πέναλτι στο 21΄.

Ο Παναθηναϊκός απέναντι σε αντίπαλο με τεράστιο ειδικό βάρος φανέλας (για καμιά ελληνική ομάδα δεν είναι εύκολο να πει πως «έχει» τον «Αίαντα» όποιοι παίκτες κι αν φοράνε τη φανέλα του), καλείται σε λίγες μέρες να πραγματοποιήσει την 100η του ευρωπαϊκή νίκη, ότι καλύτερο για τον κόσμο που συνδυάζει τους Ολλανδούς με την μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο το 1971!

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκ πρώτης όψεως το τριφύλλι καλείται να εκμεταλλευτεί την απειρία που υπάρχει στους οπισθοφύλακες των αντιπάλων. Χθες με Ονάνα στο τέρμα, Βιέργκιβερ-Σάντσες κεντρικούς μπακ και στα άκρα Ντικς, Βέλτμαν ο σύλλογος του Άμστερνταμ είχε μέσο όρο ηλικίας στα μετόπισθεν…22.8 έτη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.