ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γαλλικό ενδιαφέρον για Μπουμάλ!

Ναντ, Λορίν και Γκινγκάμπ φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον άσο του Παναθηναϊκού!

Γαλλικό ενδιαφέρον για Μπουμάλ!

Οπως γράφει το το France Football, οι συγκεκριμένες ομάδες  θέλουν τον Καμερζουνέο άσο και τονίζουν ότι ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018.

Μένει να δούμε αν το δημοσίευμα έχει κάποια βάση. Με δεδομένο, βέβαια, ότι οι “πράσινοι” έχουν… γεμίσει πολύ στις θέσεις μεσοεπιθετικά, δεν αποκλείεται ένα τέτοιο σενάριο να βγει αληθινό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.