ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεκαεπτά (!) εθνικότητες στα αποδυτήρια

Λαμβάνοντας υπόψη ότι κλείνουν Σαμπά, Εμποκού, Κουλιμπαλί.

Δεκαεπτά (!) εθνικότητες στα αποδυτήρια

Μαζί με την τελευταία φουρνιά παικτών που ετοιμάζονται να υπογράψουν ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο πολυσυλλεκτικός από ποτέ στ’ αποδυτήρια όπου κυριαρχούν 18 (!!!) εθνικότητες (Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Πορτογαλία, Δανία, Αλγερία, Φινλανδία, Γκάνα, Αργεντινή, Κολομβία, Σουηδία, Καμερούν, Βέλγιο, Ιταλία, Κογκό και Μάλι) με τους Νοτιοαμερικάνους να έχουν την μερίδα του λέοντος.

Από εκεί που ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήθελε να συνεργάζεται με λάτιν (ο ΠΑΟ πέρσι ήταν η μοναδική ομάδα της Λίγκας χωρίς ούτε ένα εκπρόσωπο της Νότιας Αμερικής, πρόπερσι είχε τον στράικερ Μπαλμπόα μόνο για τις …προπονήσεις κα τον παικταρά Φιγκερόα για ένα δίμηνο), ο αντικαταστάτης του είναι φαν των μπαλαδόρων που βγάζει αφειδώς η ποδοσφαιρομάνα ήπειρος.

Στους λίγους μήνες παρουσίας του Στραματσόνι στο «Καλαφάτης», ο κόουτς άναψε το πράσινο φως για να συνεργαστεί με ουκ ολίγους  (Εβανζελίστα, Μολέδο, Λέτο, «Βίγια»,  Ρινάλντι, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Μαμούτε).

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.