ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποτέ ξανά ΔΥΟ «ζογκλέρ» κοντά στο 1.90!

Ο Ιμπάρμπο έκανε ήδη τον…Καλτσά να ξεχαστεί, όσο ο «Σέμπα» προετοιμάζεται για την καλύτερη σεζόν του τα τελευταία χρόνια.

Ποτέ ξανά ΔΥΟ «ζογκλέρ» κοντά στο 1.90!

Όσο κι αν παιδεύουμε τη μνήμη μας δεν θυμόμαστε ποτέ στην ιστορία του Παναθηναϊκού να υπάρχουν διαθέσιμοι ΔΥΟ ψηλοί επιθετικοί που παρόλα αυτά με το τόπι στα πόδια θυμίζουν…ζογκλέρ, φαινόμενο σπάνιο για αθλητές υψηλού κέντρου βάρους.

Αν για τον ΣεμπάστιανΛέτο είχαμε πάρει γεύση προ ετών, όσοι δεν είχαν παρακολουθήσει τον Βίκτορ Ιμπάρμπο με την εθνική του έμειναν μ’ ανοικτό το στόμα βλέποντάς τον να ντριμπλάρει, να κολλά τη μπάλα στο πόδι, να επιταχύνει σε υψηλότατες στροφές, να θυμίζει «αέρα» κάθε φορά που ορμά στην περιοχή.

Mε 1.88 μπόι, δύναμη, έκρηξη και τεχνική που σπάνια συναντάμε σε τέτοιο «πακέτο» στο πρωτάθλημά μας, το τριφύλλι έχει την τύχη να μετρά πλην του Κολομβιανού και τον “Σέμπα” (1.87) που αν και δεν είναι ο σταρ του 2010 (ας όψονται οι τραυματισμοί) στην Ελλάδα μπορεί ακόμα να κάνει την διαφορά.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύο μήνες μετά τον χαμό που προκάλεσε η αποπομπή του Νίκου Καλτσά (από τη φουρνιά Ελλήνων που αποχώρησε πράγματι ήταν ο μόνος που δικαιούνταν να πάρει ακόμα μια ευκαιρία) ουδείς θυμάται τον «αφελληνισμό». Ίσα ίσα που οιΝοτιοαμερικάνοι έχουν περισσότερα στοιχεία να σταθούν σε τοπ επίπεδο, απλώς ο Ιμπάρμπο χρειάζεται να δουλέψει στα τελειώματα των φάσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.