ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λέει πολλά το ενδιαφέρον Μπίλιτς, Φλόρες

Ο Κριστόφ Σαμπά αποτελεί απόφαση ρίσκου για τον Αντρέα Στραματσόνι μιας κι ο θηριώδης στόπερ είχε κάμποσα προβλήματα τραυματισμού τα τελευταία έτη.

Λέει πολλά το ενδιαφέρον Μπίλιτς, Φλόρες

Ο Κογκολέζος,ωστόσο, έχει καλό όνομα στην αγορά κάτι που φαίνεται από το ενδιαφέρον που έδειξαν Γουέστ Χαμ/Εσπανιόλ, στο κάτω κάτω ο διεθνής μπακ μόνο τυχαίος δεν είναι, οι μετακινήσεις του σε Μπλάκμπερν, ΚΠΡ, Ανζί, Ντιναμό Μόσχας κόστισαν στους συλλόγους πάνω από 30.000.000 ευρώ (!) –ειδικά οι Ρώσοι δεν είχαν πρόβλημα να…ξεπαραδιαστούν στην περίπτωσή του.Μπορεί να μην είναι στην καλύτερή του φόρμα μα η διάθεσή του να μιλήσει για συμβόλαιο μονάχα ενός έτους φανερώνει την κάψα του να επανέλθει στο διεθνές προσκήνιο ανεβάζοντας εκ νέου το κασέ του.

Ακόμα και στα down του ο Σλάβεν Μπίλιτς τον ήθελε στα «σφυριά» του Λονδίνου που πέρσι έκαναν σούπερ πορεία (7η θέση), κερδίζοντας την έξοδο στην Ευρώπη, ανοίγοντας την όρεξη των διοικούντων για ξόδεμα μπόλικου χρήματος στις μεταγραφές (απέκτησαν τον Φενγκουλί από Βαλένθια, τον Αγιού από Σουόνσι, τονΝορντβέιτ από Γκλάντμπαχ).

Στην Καταλονία οι άνθρωποι της Εσπανιόλ είδαν στο πρόσωπό του μια έμπειρη λύση για τα μετόπισθεν, πέρσι το κλαμπ είχε την χειρότερη άμυνα της Πριμέρα (74 γκολ παθητικό). Ο ΚίκεΦλόρες αρέσκεται να συνεργάζεται με βετεράνους (Ντεμικέλις 36, Ρέγες 33, Φουέγο 32) και τον είχε στα υπόψη του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σαμπά κρίνει (σωστά) ότι σ’ αυτή την δύσκολη καμπή της καριέρας του τα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα τον αφήσουν ακόμα πιο πίσω όσον αφορά την πλήρη επανένταξή του, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό θεωρεί ότι κατεβαίνοντας ταχύτητα δύναται να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.