ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γυρολόγος από τα 24

Αδυνατεί να μείνει στην ίδια ομάδα περισσότερο από ένα χρόνο ο Μεχντί Αμπεντ.

Γυρολόγος από τα 24

Επί δύο χρόνια ήταν το μεγάλο «κόλλημα» του Γιάννη Αναστασίου ο Μεχντί Αμπεντ που ομολογουμένως έκανε «παπάδες» τη σεζόν 2013-2014. Πέρσι δόθηκαν πάνω από 500.000 ευρώ στη Νιουκάστλ για τα δικαιώματά του και σήμερα ο Παναθηναϊκός τον χάνει χωρίς να βάλει ευρώ στο ταμείο του, ευχόμενος στο παιδί καλή επιτυχία στη νέα καριέρα του στο Σαμπιονά (Ναντ).

Τουλάχιστον ο σύλλογος δεν θα πληρώνει ένα αθλητή μόνο και μόνο για να… κάθεται, όπως πάει να συμβεί με τις περιπτώσεις Βέμερ, Ταυλαρίδη. Ο «τοξοβόλος» πάει σε σύλλογο που από το 2014 δεν λέει να ξεπεράσει την 13η θέση και βρίσκεται σε φάση… ανακατασκευής μετά την αποχώρηση του κόουτς Ντερ Ζακαριάν έπειτα από τέσσερα χρόνια στο «Μποζουάρ».

Ο αντικαταστάτης του, Ρενέ Ζιράρ (62 ετών), έχει πάρει στο παρελθόν πρωτάθλημα με την Μονπελιέ και προσπαθεί ν’«αλλάξει δέρμα» στο κλαμπ ευλογώντας αρκετές αποχωρήσεις (έφυγαν οι κόφτες Γκομίς, Μπ. Τουρέ κι ο φορ Οντέλ) κι άλλες τόσες προσθήκες (ο αριστερός μπακ της Αρούκα, Λίμα, ο στόπερ Κάρλος από την Εστορίλ, οι ακραίοι Τόμσεν, Κατσάνιλιτς από Ααλμποργκ, Φούλαμ, ο Πολωνός επιθετικός Στεπίνσκιαπό τη Ρουχ, από τη  Μονακό σαν δανεικός ο μεσοεπιθετικός Μποσκίλια).

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θετικό για τον παίκτη ότι πάει σε χώρα που γνωρίζει τη γλώσσα, έχει παίξει μπάλα στους ερασιτέχνες της Λανς. Αρνητικό ότι στα 24 του έχει καταντήσει γυρολόγος (Λανς, Νιουκάστλ, Παναθηναϊκός, Σεντ Τζόνστον, τώρα Ναντ) αδυνατώντας να στεριώσει σε ομάδα για περισσότερο από ένα χρόνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...