ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όλοι ξεκινάμε από μηδενική βάση»

Για την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ και τόνισε πως όλοι θα πρέπει να δώσουν τα πάντα ώστε να καθιερωθούν.

«Όλοι ξεκινάμε από μηδενική βάση»

Οι τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του άνοιξαν μετά από 1,5 χρόνο απουσίας ξανά τις πύλες για την Εθνική ομάδα της Σουηδίας και ο αριστεροπόδαρος μπακ, μιλώντας στους συμπατριώτες του, αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, αλλά και στις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουν όλοι ώστε να υπάρξει η καθιέρωση στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι πρώτες προπονήσεις απαίτησαν πολλή ενέργεια και ήταν πολύ δυνατές. Πιστεύω ότι πραγματικά μπορεί να πάνε όλα καλά. Πολύ παίκτες αγωνίζονται μαζί από την Κ21 και αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ. Οι περισσότεροι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.