ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Ερχεται ο μάνατζερ του Μπεργκ

Στην Αθήνα αναμένεται εντός της ημέρας ο ατζέντης του Σουηδού επιθετικού για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές σε νέο συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Ερχεται ο μάνατζερ του Μπεργκ

Ο μάνατζερ του καλύτερου επιθετικού του ελληνικού πρωταθλήματος θα έχει αύριο θα έχει συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού άσου.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά την επέκταση του συμβολαίου του Μπεργκ μέχρι το 2019 με βελτιωμένες αποδοχές. Μέχρι στιγμής υπήρχε μια μικρή απόσταση στο οικονομικό, καθώς οι “πράσινοι” έδιναν περίπου το 1 εκατ. ευρώ, συν τα μπόνους, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητάει “καθαρά” 1,2. Εκτιμάται, πάντως, ότι οι όλα θα πάνε καλά και οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...