ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση για Κλωναρίδη

Εξελίξεις σήμερα με τον νεαρό εξτρέμ.

Πρόταση για Κλωναρίδη

Ως γνωστόν, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς εξαρχής ο ίδιος ήθελε να παίξει σε μια ομάδα που θα έχει ενεργό ρόλο. Γι αυτό και αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όταν του έγινε πρόταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, η οποία δεν είναι ούτε από Κύπρο, ούτε από τη Ρόντα, αλλά από μια ομάδα, η οποία δεν έχει γραφτεί και είναι πιθανότατα από Βέλγιο ή Ολλανδία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.