Ποδόσφαιρο

«Πράσινο φως» για την ΑΜΚ

«Πράσινο φως» για την ΑΜΚ

Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

«Διεξήχθη σήμερα το πρωί στα γραφεία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας. Αποφασίστηκε η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 5.010.000,00 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Καθώς και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version