ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟ

Συζητήσεις επί συζητήσεων με Σαμπά

Το πρόβλημα στον αυχένα και οι όροι στο συμβόλαιο είναι οι λόγοι που θα καθυστερούν την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κονγκολέζου στόπερ.

Συζητήσεις επί συζητήσεων με Σαμπά

Ο Σαμπά είχε κάνει μια επέμβαση στον αυχένα, που τον είχε αφήσει αρκετό διάστημα εκτός δράσης. Τον τελευταίο καιρό, όμως, είναι καλά, κάτι που τόνιζε κι ο ίδιος στους ανθρώπους της ομάδας.

Επειδή, όμως, οι «πράσινοι» θέλουν να είναι καλυμμένοι απ’ όλες τις πλευρές, έχουν  προτείνει ένα συμβόλαιο με… ένα κατεβατό από όρους! Οροι που έχουν να κάνουν με τις απολαβές του ποδοσφαιριστή, ανάλογα με τις συμμετοχές. Ότι είχε συμβεί, δηλαδή, με τον Λεντέσμα.

Το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει πρόβλημα και ο παίκτης να ανακοινωθεί. Αυτό, όμως, θα συμβεί αργά εντός της ημέρας, αν, τελικά, δεν «μπλοκάρει» το θέμα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.