ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο…»

Ο Μάρκους Μπεργκ διέψευσε για μια ακόμα φορά το περιστατικό με τον Λεμπολάνγκ Πιρί, στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι στη Λεωφόρο.

Μπεργκ: «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο…»

Ο Σουηδός επιθετικός των «πράσινων» μίλησε στην «Expressen», τονίζοντας πως ουδέποτε αποκάλεσε «πίθηκο» τον Λεμπολάνγκ Πιρί, όπως του καταλογίζουν οι Δανοί, ενώ αναφορικά με την καταγγελία που του έγινε, είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει που τη βασίζουν.

Όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

«Μέσα στο ματς τα νεύρα είναι αυξημένα, όμως, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αυτοί έκαναν καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ και δεν μπορώ να καταλάβω που την βασίζουν».

Για το εμετικό πανό στο ματς στη Δανία:

«Ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Δεν έπεσε στην αντίληψη μου κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν θέλω να το σχολιάσω. Το αφήνω σε αυτούς. Το σημαντικό είναι πως περάσαμε στους ομίλους».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως δεν του έδωσε το χέρι, ο Πιρί, στη ρεβάνς:

«Αυτό αφορά τον Πίρι. Εγώ ήμουν συγκεντρωμένος στο ματς. Έκανα την καθιερωμένη κίνηση, έδωσα το χέρι μου σε όλους. Στην Εθνική κανείς δεν συζητά για αυτό. Έγινε μεγάλο θέμα από τα media. Αυτοί που ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είμαι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.