ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα είπαν ξανά Ζέκα-Εβαντζελίστα (Pic)

Κάρλος Ζέκα και Λούκας Εβαντζελίστα βρήκαν την ευκαιρία να τα ξαναπούν, κάνοντας barbeque.

Τα είπαν ξανά Ζέκα-Εβαντζελίστα (Pic)

Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται πως «κόλλησαν» στο διάστημα που ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Εβαντζελίστα πέρασε από… Ελλάδα μεριά και βρήκε τον παλιόφιλο Ζέκα, όπου είχαν την ευκαιρία να τα πουν μετά… φαγητού.

Δείτε την ανάρτηση του Εβαντζελίστα:

Feliz aniversário zequinha, muita saúde, sucesso e alegria na sua vida. Que Deus continue abençoando sua vida irmão, smp que precisar vc sabe que é noix ✌🏿️🇵🇹🇬🇷🇧🇷 🎂👏🏻⚽️🏃🏽 ( só eu pegar uma folga q vou aí pra gente fazer outro churras 😂 ) te amo irmão ❤️ #soufã

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lucas Evangelista ⚡️ (@lucasevangelista95) στις

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.