ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αδειάζει θέση ξένου...

Τουρκικά σενάρια για Μπουμάλ

Αποχωρεί ο Μπουμάλ! Στην Τράμπζονσπορ καταλήγει ο Καμερουνέζος, ανοίγει ο δρόμος για τον Σιμάο!

Τουρκικά σενάρια για Μπουμάλ

Μάχη με το χρόνο δίνει ο Παναθηναϊκός, με το deadline της μεταγραφικής περιόδου να πλησιάζει (20:00), προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ της σεζόν που ξεκίνησε. Ο Ολιβιέ Μπουμάλ-όπως όλα δείχνουν-αποχωρεί για την Τράμπζοσπορ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει πρόταση για τον Καμερουνέζο άσο.

Αυτή η υπόθεση σχετίζεται άμεσα με τον Σιμάο, καθώς αν και εφόσον αποχωρήσει ο Μπουμάλ, ο Παναθηναϊκός θα έχει μία θέση ξένου κενή και ως εκ τούτου θα χωρέσει ο Μοζαμβικανός, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί.

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, οι πράσινοι ψάχνουν την άκρη, ούτως ώστε να κερδίσουν τη θέση ξένου, που πιθανώς να αφήσει ο Μπουμάλ. Τα χρήματα της μεταγραφής κυμαίνονται στο 1 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με τον Πανιώνιο να λαμβάνει το 20% και το τριφύλλι τα υπόλοιπα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...