ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μένει ο Μπουμάλ, στην Ντιζόν ο Αμπέντ

Καμία πρόταση δεν υπήρξε για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός,

Μένει ο Μπουμάλ, στην Ντιζόν ο Αμπέντ

Οπως θα διαβάσατε και προηγουμένως, υπήρξε η πληροφόρηση ότι έρχεται πρόταση για τον Μπουμάλ από την Τουρκία και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο Σενεγαλέζος άσος δεν έφερε πρόταση, υπολογίζεται κανονικά και μένει στο ρόστερ.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Μεχντί Αμπέντ, ο Αλγερινός συνεχίζει την καριέρα του στη Ντιζόν. Το θέμα τελείωσε και απομένει η ανακοίνωση από τη γαλλική ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.