ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ευπάθειά του ανησυχεί…

Οι τραυματισμοί του Τελάντερ ανησυχούν, στο παρελθόν η ΠΑΕ πάντα χώριζε τους δρόμους της με παίκτες που παρουσίαζαν ευπάθεια όσο δημοφιλείς και να ήταν.

Η ευπάθειά του ανησυχεί…

Ο Ράσμους Τελάντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς αφού η ευπάθεια που έχει στο πέλμα του βγάζει κατά καιρούς προβλήματα που τον αποτρέπουν να βρει ρυθμό.

Ο 25χρονος ακόμα και χωρίς σερί ματς στα πόδια του ήταν απ’ τις αποκαλύψεις της περσινής σεζόν. Παρότι αποκτήθηκε σαν τρίτος στόπερ, οι κακές εμφανίσεις Σάντσεθ, Ταυλαρίδη τον έφεραν στο προσκήνιο. Σε περίπτωση που ήταν 100% υγιής εικάζουμε ότι δεν θα βλέπαμε ποτέ τον Γιώργο Κουτρουμπή στην τριπλέτα της άμυνας στα παιχνίδια με τους Σκανδιναβούς.

Ο κόουτς γνωρίζοντας την κατάσταση του πίεζε καιρό γι άλλο ένα στόπερ (παρότι ήδη έχει Κουτρουμπή, Ευαγγέλου, Μολέδο, Ιβάνοφ, Ρέις, Tελάντερ, του έχει ξεμείνει κι ο Στάθης Ταυλαρίδης), έχοντας στο νου ότι στην Ευρώπη θα παίζει με τρεις μπακ, άρα χρειάζεται εναλλακτικές.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρότι αρχικά είχε προκριθεί η πρόταση του Ρενέ Χένρικσεν για τον 22χρονο γίγαντα (1.91) από τη Μάλμε ονόματι Φίλιπ Χελάντερ (νικητής με την εθνική U21 του ευρωπαϊκού  πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Τσεχία, μέλος της καλύτερης 11άδας του τουρνουά) ο μικρός αποφάσισε να μετακομίσει Ιταλία (Βερόνα) και το τριφύλλι πήγε γι άλλα. Τι Χελάντερ, τι Τελάντερ στο κάτω κάτω…

Ο Ράσμους αποβιβάστηκε στο Κορωπί για να υπάρχουν εναλλακτικές πίσω από Σάντσεθ, Ταυλαρίδη,εμφανίστηκε πρώτη φορά σε αποστολή την 3η αγωνιστική στο ματς με τον Πανιώνιο,αφού από τις 22 Μαρτίου κουβαλούσε κάταγμα κόπωσης. Πέρσι στα 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν αψεγάδιαστος, η ομάδα έχασε δύο (0-1 από την ΑΕΚ λόγω γκάφας Βλαχοδήμου στο τέλος, 1-3 με ΠΑΟΚ από σωρεία λαθών από Στιλ, Ταυλαρίδη), σκόραρε μια γκολάρα στη Ξάνθη και γρήγορα προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον γερμανικών συλλόγων με την Στουτγκάρδη να στέλνει συχνά ανθρώπους της να τον δουν.

Η ροπή στους τραυματισμούς ανησυχεί το ιατρικό τιμ, να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η ΠΑΕ πάντα χώριζε τους δρόμους της με παίκτες που παρουσίαζαν ευπάθεια όσο δημοφιλείς και να ήταν (χαρακτηριστικά τα παραδείγματα Γκονζάλες, Λέτο, Ολιζαντέμπε που είχαν ζητήματα με τα γόνατά τους και φυσικά του Λουτσιάν Σανμαρτεάν που όσο παικταράς κι αν ήταν άλλο τόσο «γυάλινος» χαρακτηριζόταν).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...