ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λάμπουν οι «Βέλγοι»

Σε ρηχά νερά (πλην Νίνη, Καρέλη) οι ξενιτεμένοι, πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού.

Λάμπουν οι «Βέλγοι»

Σωτήρης Νίνης και Νίκος Καρέλης έχουν ξεχωρίσει από τους ξενιτεμένους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού. Έχοντας το πλεονέκτημα ότι πρόλαβαν το προηγούμενο εξάμηνο να μπολιαστούν στη φιλοσοφία Σαρλερουά, Γκενκ οι τέως πράσινοι Έλληνες άσοι αποτελούν σημαίνοντα στελέχη των συλλόγων τους.

Ο πρώτος μπορεί ακόμα να μην έχει σκοράρει ή μοιράσει ασίστ αλλά είναι αναντικατάστατος. Ο Νικόλας (σε μια ομάδα που έχει κάνει επιστήμη να βγάζει παίκτες από τα φυτώριά της και να πουλά ακριβά) λέγεται ότι είναι ο επόμενος που θα φέρει σοβαρά λεφτά στο ταμείο της Γκενκπου ήδη κέρδισε 6.000.000 ευρώ από την παραχώρηση του αμυντικού, Κριστιάν Καμπασέλε στη Γουότφορντ. Ο κόουτς Πέτερ Μας αρέσκεται να δουλεύει με μικρούς, στο ρόστερ του κλαμπ μόλις τρεις είναι άνω των 30 (ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο, ΜπενάρΚουμόρτζι, ο χαφ Μπουφέλ κι ο Ούγγρος πορτιέρο, Κέτελς).

Από κει και πέρα Σέρχιο Σάντσεθ, Αμπντούλ Ατζαγκούν, Τάσος Λαγός δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους. Ο Ισπανός στη Ρούμπιν παίζει για τον συμπατριώτη του Χάβι Γκράθια (πρώην του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας) αλλά το ξεκίνημα των Ρώσων είναι άθλιο, παραμένουν χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές κι ο κόουτς ήδη αρχίζει να νιώθει άβολα. Πέρσι το κλαμπ τερμάτισε 10ο, έδωσε πάνω από 30.000.000 ευρώ για μεταγραφές (Σονγκ, Ροτσίνα, Γκαρθία, Λεστιέν, Μπάουερ, Σαμπράνο) αλλά στο νέο ξεκίνημα η ομάδα είναι μια από τα ίδια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χωρίς νίκη κι η νεοφώτιστη Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου μετά από τέσσερα παιχνίδια στην Eredivisie αν κι ο «Ολλανδός» έχει δει τα παιδιά του να μένουν αήττητα σε τρία 90λεπτα, θα είχαν πάρει «Χ» και στη μοναδική τους ήττα (εντός έδρας από τη Βίτεσε με 0-1) αν ο Κύπριος, Νέστορας Μυτίδης δεν έχανε απίστευτη ευκαιρία στο τέλος του αγώνα (δοκάρι). Λαμβάνοντας υπόψη την απειρία αποκαλείς και κατόρθωμα τους τρεις πόντους που έχουν αποσπάσει οι παίκτες του, μένοντας αήττητοι μάλιστα εναντίον του Αγιαξ (2-2). Ο «Ατζα» είναι βασικός από την 2η αγωνιστική κι έπειτα.

Στη Β Γερμανίας, ο Μπερντ Χόλερμπαχ, ο «μάγος» της Βίρτσμπουργκερ Κίκερς (από την Ρεγκιονάλ Λίγκα Βαυαρίας την έφτασε στη Β κατηγορία, παίρνοντας απ’ το πουθενά σερί ανόδους) ακόμα δεν εμπιστεύεται τον Τάσο Λαγό. Μόλις 33 λεπτά έχει παίξει ο νεαρός χαφ (στο 1-1 με την Καϊζερσλάουτερν) σε μια ομάδα που ακόμα ψάχνει να βρει χημεία κι ο ανταγωνισμός είναι έντονος.

Το καλοκαίρι προχώρησε σ’ εννιά μεταγραφές (δαπανηρές κιόλας αν υπολογίσουμε ότι έδωσε 500.000 ευρώ για τον γκολκίπερ της ΑτμίραΒάκερ, Ζίμπεντχαλ κι άλλα 300 χιλιάρικα για τον φορ της Φορτούνα Κολωνία, Κένιχ) ενώ από τους βασικούς που οδήγησαν το κλαμπ στην άνοδο στα μπαράζ με τη Ντούισμπουργκ δεν έχασε κανέναν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...