ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διδακτική η ιστορία του Φουρλάνου

Κυνηγάς τα χρήματα πριν καν γίνεις ποδοσφαιριστής και μετά κινδυνεύεις να βρεθείς στα αζήτητα.

Διδακτική η ιστορία του Φουρλάνου

Ο Σπύρος Φουρλάνος (που διαβάσαμε στο SDNA ότι υπέγραψε στον… Α.Ο Χανιά) δεν ήταν στην Παιανία όταν ο σύλλογος ξεκίνησε ολικό restart το καλοκαίρι του 2013 με Αναστασίου-Νταμπίζα «κεφαλές».

Ο νεαρός χαφ αποφάσισε εκείνη την εποχή πως η ομάδα που τον ανέδειξε δεν αποτελούσε το καταλληλότερο περιβάλλον να καλλιεργήσει το ταλέντο του κι υπέγραψε στη Μπριζ όπου δεν κατάφερε να βρει ούτε λεπτό συμμετοχής (!).

Αγωνιζόμενος πρώτη φορά στην αντρική ομάδα στα 18 του, συμπαίκτης Λέτο, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνη έκανε 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα κύπελλο την διετία 2012-2013, μέτρησε παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ (ήταν στην αποστολή στα ματς με τη Μάδεργουελ, έπαιξε στο 1-1 με τη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ), παρόλα αυτά θεώρησε εαυτόν ριγμένο κι επέλεξε την ξενιτιά όσο συνομήλικοί του με σπουδαίο ταλέντο (Μαρινάκης, Ρισβάνης) προπονούνταν διαρκώς με τους νέους.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μικρός δεν«ψήθηκε» από την πρόθεση της ομάδας λίγο καιρό αργότερα να δώσει χρόνο συμμετοχής στα παιδιά των ακαδημιών, κυνήγησε την διεθνή καριέρα και τέσσερα χρόνια μετά γυρνά στην άγονη γραμμή έχοντας παίξει συνολικά αυτό το διάστημα μόλις… 598΄ στην περιπλάνησή του σε Μπριζ, Καλλονή, Πανιώνιο, Παναχαϊκή, Σόνενχοφ (Γ΄ Γερμανίας). Κι είναι μόλις 23 ετών!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.