ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟΝ «ΔΕΝΕΙ» ΤΟ «ΤΡΙΦΎΛΛΙ»

Σήμερα το ραντεβού για Μπεργκ

Για σήμερα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σήμερα το ραντεβού για Μπεργκ

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να «δέσουν» τον Σουηδό killer. Σήμερα λοιπόν είναι προγραμματισμένο το ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους του Μάρκους Μπεργκ και σ’ αυτούς του «τριφυλλιού», για να συζητήσουν σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας των  δύο πλευρών. Το νέο συμβόλαιο του Σουηδού θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ το χρόνο και θα λήγει το 2018.

Φυσικά, πιο πολύ τυπικός είναι ο χαρακτήρας του ραντεβού μιας και τόσο ο Μπεργκ όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Στην σημερινή συνάντηση του Ζιλμέρτο μ’ έναν εκ των εκπροσώπων του Σουηδού, αναμένεται να συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Στο «τριφύλλι» είναι κάτι πολύ παραπάνω από ευχαριστημένοι με την παρουσία του Μάρκους στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη ο Σουηδός επιθετικός μοιάζει να απολαμβάνει την ζωή στην Ελλάδα και στο «τριφύλλι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...