Ποδόσφαιρο

«Κατά αθλητικής βίας και δικαστικών πλανών»

«Κατά αθλητικής βίας και δικαστικών πλανών»

Με επίσημη τοποθέτηση τους οι «πράσινοι», καταδικάζουν απόλυτα τα φαινόμενα αθλητικής βίας και ξεκαθαρίζουν πως θα κάνουν ότι είναι δυνατό, προκειμένου να αποφεύγονται οι δικαστικές πλάνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σήμερα απολογήθηκαν και οι τελευταίοι φίλαθλοι της ομάδας, μετά του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, και αφέθησαν ελεύθεροι. Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός καταδικάζει απόλυτα τα φαινόμενα αθλητικής βίας αλλά θα συμπαρίσταται νομικά στους φιλάθλους της, προκειμένου να αποφεύγονται δικαστικές πλάνες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version