ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρέπει να προσπαθήσει πολύ…

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει άλλους τρεις μήνες μπροστά του για να πείσει τον προπονητή για τα προσόντα του.

Πρέπει να προσπαθήσει πολύ…

Ο Οδυσσέας Bλαχοδήμος πρέπει να «ματώσει» στις προπονήσεις για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο μικρός εβδομάδες τώρα βλέπει ονόματα τερματοφυλάκων να παρελαύνουν στο πράσινο ρεπορτάζ, τον 38χρονο Στέφανο Κοτσόλη να είναι νο2 πίσω από τον Λουκ Στιλ και σίγουρα αναρωτιέται πως έφτασε με 1.91 μπόι και παρουσία σε ΟΛΕΣ τις μικρές ομάδες της Γερμανίας (από την U-15 έως και την U-20) να συμπληρώνει μονάχα τα οικογενειακά διπλά.

Μιλάμε για ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο Αρσέν Βενγκέρ κατέθεσε προ μηνών επίσημη πρόταση ύψους 1.000.000 ευρώ στην Στουτγάρδη εισπράττοντας άρνηση από τους Σουηβούς.

Ο 22χρονος ίσως θέλει κι άλλο χρόνο να προσαρμοστεί. Στον Παναθηναϊκό για να κάνεις καριέρα πρέπει να είσαι πανέτοιμος για τις 4-5 φάσεις που θα δεχθείς μπροστά από την εστία σου, σε δύο «σοβαρά» ματς που αγωνίστηκε (πέρσι με την Βέροια, συν το φιλικό με την Ομόνοια που κέρδισε «σβηστή» 3-0) δεν ενθουσίασε.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις χαμηλές κατηγορίες της Γερμανίας σε 68 συμμετοχές δέχθηκε συνολικά 96 τέρματα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του μόλις σε 18 παιχνίδια, επιδόσεις που δεν σε αφήνουν και μ’ ανοικτό το στόμα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...