ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

Νίκολς, ο «εκλεκτός» (Vids)

Ο 32χρονος Ντεμέτρι Νίκολς, είναι ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση «4», με τον Παναθηναϊκό superfoods να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Δείτε βίντεο από την καριέρα του.

Νίκολς, ο «εκλεκτός» (Vids)

Κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι ο 32χρονος φόργουορντ Ντεμέτρις Νίκολς, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση “4” στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, είναι η ιδανική λύση, καθώς έχει την ευχέρεια ν’ αγωνιστεί και στο «3» αλλά και στο «4», ενώ από εμπειρίες άλλο τίποτα.

Συγκεκριμένα, την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε, ο άλλοτε παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς, των Σικάγο Μπουλς και των Νιού Γιόρκ Νικς, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, στην οποία πήγε το 2014 και έμεινε δύο σεζόν (2014-2015, 2015-2016).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την ομάδα του άλλοτε «πράσινου» Δημήτρη Ιτούδη, ο Νίκολς έφτασε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο Final Four του Βερολίνου, έχοντας πενιχρή συμμετοχή, με 4 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ ανά ματς (62,5% δίποντα, 36,6% τρίποντα).

Εκείνο όμως το ματς που θα του μείνει αξέχαστο και θα έχει να το λέει στη μέχρι τώρα καριέρα του, ήταν ο μικρός τελικός στο φάιναλ φορ του 2015, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τότε ο 32χρονος φόργουορντ είχε σημειώσει  14 πόντους (2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/4 βολές) και 5 ριμπάουντ, βοηθώντας τα μέγιστα στην ομάδα του για να πάρει την τρίτη θέση στο τουρνουά.

Δείτε τον σε βίντεο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...